Best experiences and best moments to live alongside your colleagues, friends and family. Choose one of our programs for a wonderful adventure!

Latest Posts
Top

Casa Wagner Sighisoara

Refugiul ideal departe de casa

Hotel Casa Wagner, locație perfectă pentru sejurul dumneavoastră! Situat in orașul medieval Shighișoarei chiar în inima Transilvaniei, oferă o experiență de neuitat.
Hotelul se află în apropierea principalelor obiective turistice, a celor mai prestigioase cafenele și baruri, terase, restaurante și magazine din Sighisoara.

Resort David

Bine ați venit la Guest House Resort David

Resort David din Rucăr vă invită să vă bucurați de momente de relaxare într-o locație de lux. La noi găsești liniștea la care ai visat pentru o vacanță, pentru un weekend, înconjurat de rafinament și eleganță, unde bunul gust și armonia fac parte din peisaj.

Cabana Harțagu

Îndrăznește și simte emoția din mijlocul naturii!

Situată la 95 km de Buzău și 52 km de Brașov, în inima Munților Buzău, cu o arhitectură ce îmbină stilul tadițional Transilvănean cu cel tradițional Bavarez și mobilier pictat manual, o zonă de o deosebită frumusețe, omul și natura au reușit să creeze un peisaj incredibil și fascinant, unde apele repezi ale Buzăului își găsesc liniștea în lacul Siriu, vegheat din toate părțile de păduri.

Casuta din padure Malaia

Dragostea de munte isi are radacina in frumusetea locului de unde privesti, in transparenta aerului, in claritatea cerului, in adancul prapastiilor, in marea singuratate. Ea izvoraste din senzatia inaltimilor, din prezenta pericolului, din tumultul libertatii, din uitarea tuturor lucrurilor omenesti.

Csiki Boutique Hotel Miercurea Ciuc

Pensiunea Csiki Hotel este  amplasata in centrul istoric al orasului Miercurea Ciuc, la doar 10 minute de gara, 20 minute de plimbare de la renumita Cetate Miko ) si la doar 10 minute cu masina de la la fel de faimoasa Biserica și Mănăstirea Franciscanilor, aceasta biserica fiind un loc de pelerinaj cu o insemnatate deosebita pentru romano-catolici.

You don't have permission to register